Skladištenje stvari

Skladištenje stvari 2018-06-18T17:58:04+00:00

Ukoliko posedujete veću količinu nameštaja, garderobe, odnosno, ukoliko selite mnogo više od onoga što ste u trenutnoj situaciji sposobni da prenesete, za Vas smo spremili i ponudu skladištenja stvari. Ako su Vam naredili da imati određeni rok da iselite Vaše stvati, a nemate gde s njima – nemojte da se nervirate i da paničite – to možete da uradite i kod nas. Naša ponuda obuhvata skladištenje stvari na dan, mesec, pa, ukoliko Vam je potrebno čak i na sat vremena. Naši magacini su specijalno opremljeni odsecima za različite stvari i nameštaj, pošto ne stvaljamo svaki deo Vaših stvari na isto mesto. Ono što Vam možemo ponuditi kao vid garancije je dvadesetčetvoročasovni video nadzor.

Pre skladištenja stvari

Rok u kome se morate preseliti na novu lokaciju može da varira. Baš zbog toga smo Vam uspeli omogućiti i ovu našu interesantnu ponudu, koja će Vam omogućiti da se bez brige skoncentrišete za pronalazak novog objekta za stanovanje ili Vašu firmu, u zavisnosti šta je ono za čim tragate. Posedujemo magacine koji su dovoljno veliki za svačije potrebe. Već smo napisali da imamo video nazdor u svojim magacinima, a ono što smo uveli kao dodatak naše usluge skladištenja stvari jeste klimatizacija naših magacina. Zbog toga, tokom vrelih letnjih dana, ne morate da brinete šta će se desiti sa Vašim skupocenim nameštajem ili stvarima koje ne smeju da se drže na velikoj temperaturi. Imamo i savet za Vas – planirajte svaki svoj korak unapred. Tako radimo i mi, pa Vam preporučujemo da se toga i držite. Pre selidbe, obezbedite jedan magacinski prostor, pa će i sama selidba biti znatno lakša – kada znate da ne morate da žurite sa selidbom stvari i kada znate da imate gde da skladištite stvari.

Sigurnost na prvom mestu

I prilikom transporta Vaših stvari (nameštaja, robe) vodimo računa o tome da se ništa ne desi tome što ste nama dali. Kako i skladištenje stvari, tako i sam prevoz ima potpunu sigurnost i bezbednost, jer je to ono na šta sa ponovom stvaljamo akcenat. Bezbednost tokom transporta i bezbednost i sigurnost u magacinima za skladištenje stvari su nešto po čemu smo poznati u našoj zemlji. Skladištenje stvari kod nas je najbezbednija odluka koju ste mogli da donesete. Naši radnici će se potruditi da svoj posao urade maksimalno pošteno, i biće Vam uvek pri ruci kada Vam je nešto potrebno. Stvari iz magacina za skladištenje stvari možete i postepeno da prebacujete/transportujete na novu lokaciju. Nama to ne predstavlja problem. Ostatak Vaših stvari će i dalje biti u sigurnim rukama i pod budnim okom našeg video nadzora. Ukoliko imate bilo kakava pitanja u vezi skladištenja stvari, prevoza, selidbe ili transporta na bilo koju lokaciju, slobodno nam se obratite pitanjima preko našeg sajta, putem telefona ili dođite lično u naše kancelarije gde ćemo se dogovoriti o detaljima bilo kog poslovanja koje je Vama potrebno. Takođe, moramo napomenuti da su ove konsultacije potpuno besplatne, jer je nama veoma bitno da Vi izrazite šta tačno želite – a mi se tek onda „bacamo“ na posao i radimo sve onako kako ste nam upravo Vi rekli.