Selidbe

Selidbe 2018-05-12T19:34:56+00:00

Seliti se znači da ste se odlučili na jedan od najvećih koraka u životu. Taj korak svakome predstavlja određenu psihičku barijeru, ali i barijeru u vidu novca, tj. finansiranja te selidbe. Kada ste se već odlučili i kada ste procenili da je ovo pravi trenutak, pozovite našu agenciju da Vam pomogne u svakom narednom koraku. Mi ćemo Vam osigurati sve što je neophodno kako biste se na najsigurniji način predelili na određenu destinaciju, grad, državu. Selidbe obavljamo podjednako na teritoriji Srbije, ali i u zemljama Evrope. Vrhunski smo organizatori, pa uz našu pomoć nećete morati da se brinete da li će selidba biti teška.

Selidbe na teritoriji Srbije

Bavimo se selidbama pretežno na teritoriji Srbije, ali ni selidbe u inostranstvo nam nisu nešto strano. Specijalizovani smo za kamionski i kombi prevoz, pa nam velika količina robe koju prevozimo nije problem, a koliko god Vi imate robe i stvari – mi ćemo biti u mogućnosti da preselimo i transportujemo na zadatu adresu u Srbiji. Postoji mogućnost i selidbe i na teritoriji određenog grada, ali i selidbe koje se vrše iz jednog u drugi grad. Ono što Vam još nudimo pored samog transporta, a što je podjednako važno prilikom selidbi su i: pakovanje kompletnog nameštaja i pokućstva što se prevozi, demontaža, utovar, istovar, kao i raspoređivanje istog na novoj adresi. Ovo smo posebno istakli, jer, neke od kompanija ne rade sve, nego samo odrade transport. Kod nas to nije slučaj. Mi smo skoncentrisani na potreba naših klijenata i žlimo da budete maksimalno zadovoljni. Zbog toga smo i obezbedili kompletnu ponudu kada su u pitanju selidbe koje se odvijaju na teritoriji države Srbije.

Selidbe koje se obavljaju u inostranstvo

Hitno se selite iz države, a ne znate kako biste sve to izveli u kratkom vremenskom intervalu? Tu smo za Vas! Organizacija i transport svih Vaših stvari će biti naša briga. Uz to, sredićemo Vam celokupnu dokumentaciju koja je potrebna kako bi se selidba izvršila legalno i kako biste Vi bili mirni tokom čitavog procesa selidbe. Vršimo selidbe u Mađarsku, Austriju, Nemačku, ali i u druge države Evrope. Zatražite termin za konsultacije, dođite da porazgovarate sa našim timom ljudi, koji radi onako kako bi zadovoljili sve Vaše želje, a uz to, radimo i veoma brzo. S nama ćete sigurno svuda stići na vreme, odnosno, sve ono što prevozimo će stići na ugovorenu adresu u ugovoreno vreme. Kombi i kamionski prevoz Vam je na raspolaganju, pa u skladu s tim šta Vam je potrebnije, mi ćemo angažovati te vozače. Vozači su nam ljudi koji se poslom selidbi bave već godinama unazad, a države Evrope poznaju veoma dobro, pa nijedan grad neće predstavljati problem za njih, kada im Vi budete rekli gde se selite. Postoji mogućnost da i Vi putujete s nama dok traje selidba. Čisto kako biste se uverili kako smo spakovali Vaš nameštaj i pokućstvo. Mi Vam dajemo garanciju da će sve stići onako kako ste nam predali, kao i to da će sve biti tačno onako kako smo se dogovorili. Poštujemo svoje klijente tako što ćemo ispoštovati svaki unapred odrađen dogovor.