Selidbe klavira

Selidbe klavira 2018-05-12T18:05:49+00:00

Klavir spada u red najdragocenijih i najskupocenijih muzičkih instrumenata. Naša firma je toga veoma svesna, i zbog toga, u našoj ponudi možete da nađete i uslugu selidbe klavira. Selidba klavira je kompleksan posao, koji zahteva nekoliko ljudi, i to ne bilo kakvih radnika, jer je klavir veliki instrument i njemu se mora posvetiti dosta pažnje prilikom transporta sa jednog na drugo mesto. Pojedini muzičari su vezani za svoj klavir, pa na svaki nastup nose svoj dragocen muzički instrument. Takođe, kada se odlučite seliti, podrazumeva se da ćete i svoj novi instrument poneti sa sobom. Tada, u igru, uskačemo mi.

Selidbe klavira na novu adresu

Selidba klavira je posao koji ne mogu svi da obavljaju. Međutim, Vi ste na pravom mestu. Ukoliko odaberete nas za rešavanje ovog teškog posla, možete biti sigurni da će klavir biti na novoj adresi potpuno neoštećen i u prvobitnom stanju. Mi ne samo što ćemo preseliti klavir na željenu adresu, nego ćemo mu posvetiti posebnu pažnju i vodićemo računa o njemu u svakom trenutku selidbe. Briga o prevozu ovog skupocenog instrumenta je naš primarni zadatak prilikom selidbe klavira. Proces selidbe klavira podrazumeva da se instrument utovari u kombi ili kamion, u zavisnosti od veličine, naravno, klavir se pakuje u specijalne velike kutije koje će ga zaštiti u potpunosti tokom transporta. Ta kutija je zapravo jedan sanduk, iz kog klavir ne može da ispadne, ne može da se ožulja i dolazi na novu lokaciju u istom stanju kao kada smo ga spakovali. Nakon stizanja na novu adresu, sanduk sa klavirom vadimo, nosimo u željenu prostoriju, i sa najvećom pažnjom ga postavljamo na mesto gde nam Vi kažete. Ukoliko u stanu ima stepenica, ni to nije problem. Imamo nekoliko sposobnih ljudi, profesionalaca, koji će to uraditi. Takođe, postavićemo i postave ili tepihe ispod klavira, i to sve u dogovoru s Vama, jer ste Vi ta osoba koja o svemu odlučuje.

Bezbednost klavira je na prvom mestu

Prilikom obavljanja posla selidbe klavira glavni akcenat stavljamo na sigurnost i bezbednost. Spremili smo za Vas specijalne ambalaže, kutije i sanduke, kako Vi ne biste morali da brinete kako će instrument stići u novi stan ili kuću. Kako biste bili sigurni, da ćete izbeći sve dodatne troškove oko eventualnog oštećenja, unapred Vam kažemo, mi Vam dajemo i garanciju na to da će klavir biti neošten tokom prevoza, transporta i selidbe. Selidbe kvalira obavljamo, takođe, kao i sve naše usluge, svakodnevno tokom čitave godine. Pored selidbi, koje se spremaju posebno, nudimo i usluge prevoza klavira na određeno mesto, salu, koncertnu dvoranu. Takođe, radimo i transport klavira i u inostranstvo. Pa, ukoliko imate koncert u stranoj zemlji, angažujte nas. Sredićemo i papirologiju koja je potrebna za prevoz klavira preko granice. Spremni smo na svaki dogovor i kompromis. Kontaktirajte nas putem našeg web site-a, preko telefona ili nas posetite u prostorijama naše firme. Ljubazno osoblje Vas čeka, i tu se sklapaju najbolji dogovori u vezi selidbe klavira, transporta ili prevoza. Garantujemo Vam da će svaki posao biti na vreme odrađen, profesionalno, a cene će Vam se isto tako, sigurno dopasti.