Selidbe kamionom

Selidbe kamionom 2018-05-11T21:15:12+00:00

Kamionske selidbe su takav vid selidbi, gde podnosilac zahteva za uslugom zahteva mnogo veći prostor za svoju robu ili stvari, nego što je to slučaj sa kombijem. Tovarni prostor naših kamiona je velik i možemo da preselimo za Vas bukvalno bilo šta. Ono što je karakteristično kod selidbi kamionom je ta činjenica, da ne morate nekoliko puta da pakujete svoje svari za selidbu, već odjednom sve stane i iz jednog puta se sve može preneti. Takođe, moramo naglasiti da su Vaše stvari koju selimo potpuno bezbedne. Naši kamioni su u tehnički besprekornom stanju, prošli su sve tehničke preglede i u potpunosti su sigurni za bilo koji vid transporta.

Šta spada u selidbe kamionom?

Napomenuli smo da u kamion može da stane mnogo stvari koje se sele, ali nismo rekli koliko je to u kilaži, tačnije tonaži. Ona dostiže čak i do 15 tona! Naravno, to je neki maksimalan kapacitet, ali mogu i da se prenose stvari manje tonaže i kilaže, sve zavisi od Vaših potreba. Takođe, kod selidbe kamionom je interesantno da se za kamion još, naknadno, mogu vezati druga priključna vozila, pa ako i nema potrebe za drugim kamionom, tu je jedna prikolica, gde se mogu smestiti ostali delovi koji nisu stali u sam kamion. A u uslugu same selidbe možete da dobijete i pakovanje, demontažu i montažu, na primer, Vašeg nameštaja ili tehnike koja se prenosi. Nemojte to raditi sami, kada mi imamo snažne ljude koji to rade bez po muke.

Međunarodna i domaća selidba kamionima

Kamioni su prevozna sredstva koje viđate svakodnevno. A mi smo kompanija koja je specijalizovana i za prevoz robe kamionom, odnosno za selidbe kamionima. Posedujemo veliki broj kamiona, koji su Vam na raspolaganju tokom čitave godine u bilo koje doba dana, pa čak i noći. Za nas, međunarodni transport nije problem. Vozači koji rade za nas, ovaj posao rade dugo, i naučili su da voze po svim drugim zemljama Evrope. A pored inostranstva, uvek možete da zatražite uslugu domaće selidbe, iz jednog grada u drugi, ili čak iz jednog dela grada u drugi deo. Sve je stvar dogovora, a mi svaki dogovor ispoštujemo. Verovatno se pitate da li je transport, tačnije selidba našim kamionima sigurna, a kao dodatnu sigurnost mi smo obezbedili i garanciju na to da će roba koju mi prevozimo stići u neoštećenom stanju. Pored toga, naši kamioni su specijalozovani za transport osetljive robe, a iznutra su tapacirani i montirani da se robi koja se prevozi ne desi ništa. U sve ovo se možete i sami uveriti čak i pre selidbe, tako što ćete doći do naše agencije, a mi ćemo Vam veoma rado pokazati naš vozni park i sa čime raspolažemo. Ne morate da brinete, ovaj deo i deo oko konstatovanja koliko će iznositi selidba kamionom je besplatna uslugu. Tu procenu Vam nikako nećemo naplatatiti, pa i ukoliko se odlučite da ne sarađujete s nama, nema ljutnje. Uz to, daćemo Vam i da pročitate našu knjigu utisaka, pa ćete videti koliko imamo mi to, zapravo, zadovoljne klijente, kako na teritoriji Srbije, ali i u inostranstvu.