Selidbe inostrantsvo

Selidbe inostrantsvo 2018-11-01T14:58:12+00:00

Selidbe inostranstvo je usluga, koja se u poslednje vreme sve više praktikuje. Selidbe iz Srbije u ostale države Evrope je česta pojava, posebno zbog mogućnosti dobijanja posla u nekim drugm državama Evropske unije. Mnogi naši klijenti su se odlučili da presele svoje domove, kuće uz pomoć naše agencije i svi oni su bili maksimalno zadovoljni našim poslom, angažovanjem i svime onim što smo uradili za njih. Trudimo se, da Vam selidba u inostranstvo protekne bez stresa i da bar u tim trenucima ne razmišljate kako će i da li će sva ona roba koju selimo stići na vreme i na traženu destinaciju.

Selidbe u inostranstvo – neophodni koraci

Prvi korak prilikom selidbe u inostranstvo je procena. Izlazimo na Vašu adresu, dogovoramo se sa Vama i vršimo procenu i organizaciju transporta. Nakon toga nam Vi kažete gde želite da se selite, a onda mi stupamo na scenu. Čitav ovaj dogovor, tj. procena je potpuno besplatna, pa, ukoliko Vam se ne dopada, ne morate da odaberete našu agenciju. Međutim, ukoliko Vam odgovara sve ono što smo rekli i ako se slažete sa našim procenama – sledi sledeći, veoma bitan korak, a to je pakovanje i zaštita stvari i nameštaja. Zaštita i pakovanje stvari igra veliku ulogu, jer to može da bude i skupocen nameštaj, a mi ćemo se pobrinuti da svaki komad pakujemo sa mnogo pažnje i zalaganja. Pakovanje se vrši u specijalne folije i kutije, kako bi sve stiglo na Vašu novu adresu u identičnom stanju kakvo je bilo i ranije. Pored pakovanja i zaštite tu je i utovar. Naši majstori su stručnjaci u ovom polju, a na Vama je samo odabir vrste prevoznog vozila s kojim će se Vaše stvari prenositi i transportovati na novu lokaciju. Nakon obavljanja ovog koraka sledi ono, zbog čega ste nas i prvenstveno angažovali, a to je prevoz u inostranstvo. Selidbe inostranstvo su naša veoma atraktivna ponuda, jer se u njoj nalazi nekoliko, već navedenih stvari, koje Vi možete, ali i ne morate da iskoristite. Prevoz vršimo kamionima, kombi prevoznim sredstvima, kao i drugim, po Vašoj želji, prevoznim kolima. Transport se vrši od jedne tačke do druge tačke. Nakon stizanja na željenu destinaciju, naš tim ljudi će odraditi i istovar, a ukoliko je neophodno raspakovaće nameštaj i sve ono što smo prevozili. Na usluzi smo Vam do onog trenutka dok nam Vi ne kažete da je to ono što ste zapravo želeli. Raspakivanje i istovar možda ne deluju kao toliko veliki zalogaj, međutim, nekada je to duži i zahtevniji posao od utovara i pakovanja.

Sigurnost i bezbednost

Ono, po čemu smo naširoko poznati je sigurnost. Uvek se trudimo da sve ono što prevozimo upakujemo u odgovarajuće kutije i folije, a kao dodatnu bezbednost, možemo da Vam garantujemo i za naša prevozna sredstva. To su kombi i kamioni koji su isto tako zaštićeni, pa sve ono što se seli u inostranstvo je maksimalno obezbeđeno is gurno. Selidbe inostranstvo znaju da budu komplikovan proces, ali ako odaberete našu agenciju, nećete morati da se nervirate i sve će proći bez najmanjeg problema.