Selidbe firmi

Selidbe firmi 2018-05-12T17:46:25+00:00

Selidbe firmi, kao i obične selidbe, zahtevaju vremena, strpljenja i veliku želju. To su veliki potezi, i oni se povlače iz nekoliko razloga. Selidbe fime na drugu lokaciju zbog potrebe za većin prostorom, ili, jednostavno, želja vlasnika da se preseli na jednu drugu lokaciju. Selidbe firmi su usluga koju mi pružamo, uz mnoge druge, i bilo kada smo spremni da uradimo taj posao. Cene variraju od veličine fime i ono šta se sve transportuje, zbog toga Vam detaljnije ne možemo reći ništa, dok ne dođemo na Vašu adresu i ne procenimo koliko će to sve koštati.

Atmosfera i okruženje su od velikog značaja

Svaki poslodavac želi svojim radnicima da obezbedi najbolje uslove na radnom mestu. Iz tog razloga, kada poslovni prostor postane mali za veći broj zaposlenih, mnogi poslodavci se odlučuju za selidbu firme. Selidbe radnog prostora ne mogu da se odrade veoma brzo, posebno ukoliko to sami želite da uradite. Firme poseduju obilje radnog materijala, nameštaja i specijalne opreme u zavisno od toga čime se firma bavi i koja joj je delatnost. Poslodavci se iz ovih razloga često opredeljuju da napuste staru lokaciju i presele firmu u noviju zdragu, bolji prostor, ili jednostavno atraktivniju i primamljiviju lokaciju. Uz to, ako firma ima pogled na nešto lepo, na primer reku, svakako da će i atmosfera u toj firmi biti mnogo bolja, a radnici će svoj posao moći da obavljaju na još profesionalniji način.

Selidbe firmi i ostale usluge koje nudimo sa ovim poslom

Naša agencija ima široku lepezu ponuda kada je u pitanju selidba firmi i svega što ide s tim. Mi smo tim mladih ljudi koji gledamo na to da u svakom trenutku imamo zadovoljne klijente i da sve bude po njihovoj želji. Zbog toga smo se prilagodili i za Vas obezbedili i pakovanje, demontažu i montažu svega onoga što se transportuje iz stare firme u novu i na novu adresu. Majstori i radnici koji rade ovaj posao su veoma ljubazni, niko od njih nije nervozan, pa ne morate da se brinete i da sami sebi unosite dodatnu tenziju. Takođe, sav materijal, predmeti i nameštaj što se nalazi kod Vas – mi prenosimo. Kod nas ne postoji nemoguće kada su u pitanju selidbe firmi. Velike mašine, sefovi, stolovi, kase – za sve smo spremni. Takođe, želeli bismo da naglasimo da sve što transportujemo, tj. selimo, sve pakujemo u ambalaže koje su prilagođene materijalu koji se prenosi. Garantujemo Vam za to da će svaki predmet koji se dostavlja na svoju novu adresu stići upravo u takvom stanju u kakvom ste nam ga Vi predali. Selidbe firmi obavljamo sa nekoliko tipova prevoznih sredstava. Prvenstveno, to su kombiji i kamioni. Na Vama je da odlučite da li će to biti kombi ili kamion, a i sve zavisi od toga kolika je Vaša firma. Manje firme često selimo i sa kombijima, ali kada su u pitanju veće firme, tada više prevozimo sa kamionima. I kamioni i kombiji su tapacirani i maksimalno zaštićeni od bilo kakvog udarca. Selidbe firme kod nas su usluga s kojom se bavimo dugo, i veliki broj firmi je odabralo upravo nas za izvršavanje ovog poslovnog poduhvata.