Selidbe cene

Selidbe cene 2018-05-12T19:24:13+00:00

Prilikom kupovine nečega, bilo čega, šta je ono na šta 90 posto stanovništva obrati pažnju? Pogodićete veoma brzo, to je cena! Zbog toga smo i odlučili da se ukratko pozabavimo našim cenama i kako to funkcioniše kod nas. U narodu postoji izreka „koliko para – toliko muzike“. Međutim, nije sve tako sivo, kao što to na prvi tren deluje, a posebno ne kada su u pitanju cene za selidbe koje se obavljaju kod nas. Cene, naravno, variraju, zavise od nekoliko faktora i stvaramo ih na osnovu onoga šta Vi zahtevate od nas, pa se može reći da ste Vi, zapravo, ta osoba koja „stvara“ cenu usluga.

Šta sve obuhvataju naše cene u selidbama?

Agencija smo koja ne nudi samo i isključivo samu selidbu, odnosno, transport robe, kućnih ljubimaca i nameštaja. Kod nas se cene formiraju tako što Vi odlučite koje još dodatne usluge želite da odradimo za Vas. Radimo i rasklapanje, pakovanje, montažu, demontažu svega. Pa, kada se sve to stavi na papir – cene moraju da variraju i da se razlikuju. Bilo bi bez veze da kažemo da smo najjeftinija agencija i da je kod nas sve najjeftinije. Pogledajte knjigu utisaka, tu su naši verni klijenti opisali naš rad, nas odnos sa njima i šta smo sve uradili za njih. Neka drugi pričaju umesto nas. Nije uvek najbolje ono što je najjeftinije, štaviše, u teoriji, a posebno u praksi se pokazalo da – što je nešto skuplje, to je i kvalitetnije. Međutim, kod cene za selidbe, to nije uvek slučaj i ne postoji određeni šablon za to šta je kvalitetno, šta je skupo, šta jeftino. Cene se kod nas formiraju u skladu sa Vašim zahtevima. Postoji neka određena granica i nešto što možemo i „napamet“ da formiramo, ali precizno možemo da Vam kažemo cenu tek nakon konsultacija i dogovora sa nama. Dođite kod nas na razgovor, pa ćete se i sami uveriti na koji način i kako stvaramo cene za selidbe i kako sve to funkcionište kod nas.

Nudimo Vam i besplatnu konsultaciju i savetovanje

Da li ste znali, da, ukoliko dođete u našu firmu, s nama možete potpuno besplatno i bez bilo kakvih ugovornih obaveza da se posavetujete kako će izgledati selidba? Da! To je ono po čemu smo poznati, da ne uzimamo novac i ne formiramo cene selidbe bez unapred odrađenog dogovora. Savetovanje je besplatno, a objasnićemo Vam i kako je moguće dobiti i garanciju na svaku selidbu koja se izvodi preko naše agencije. Cene selidbi su, iskreno, veoma povoljne, nisu preskupe, ali, kao što smo rekli, u igri je više faktora. Pa, baš iz tog razloga, Vam preporučujemo da dođete na konsultacije kako bi sve ispalo kako valja. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete lično, možemo sve uslove da dogovorimo i preko telefona, ili čak i preko skype-a. Moderna smo kompanija, pa ispunjavamo sve želje koje su u našoj mogućnosti. Kod selidbi nemojte odmah da gledate „šta je najjeftinije“. Objasnili smo Vam, nije to ono što tražite kod selidbi. Cene selidbi uvek variraju, i onaj koji kaže da nije tako – najverovatnije Vam ne govori kompletnu istinu. Obratite se nama i videćete zbog čega nas mnogi biraju kada su u pitanju usluge selidbe.