Prevoz kamionom

Prevoz kamionom 2018-05-11T21:26:10+00:00

Prevoz kamionom spada u grupu naših usluga koje obavljamo svakodnevno i to sa više vozila odjednom, ukoliko je potrebno. Kamioni s kojima raspolažemo su kvalitetni, spadaju u kamione novije generacije, tehnički su u besprekornom stanju, redovno su održavani, idu na servis, i to sve da bi naši klijenti bili zadovoljni i kako bi sve što prevozimo kamionima bila krajnje bezbedno. Vodimo računa o svim sitnicama, poštujemo svaki dogovor, pa kod nas nikad nema iznenađenja ili neobavljenog posla. Prevoz kamionom obavljamo kako u inostranstvu, tako i u državi Srbiji.

Zbog čega odabrati prevoz kamionom?

Kamioni koje posedujemo imaju širok i prostran tovarni prostor. To je ono najbitnije kod kamionskog prevoza i zbog čega se mnogi odlučuju kod prevoza robe, upravo za ovu našu uslugu. Kamioni su savremenu, posebno tapacirani kako roba koju prevozimo ne bi stradala, kako se ne bi oštetila, i na taj način će svi naši klijenti biti u potpunosti zadovoljni. Odabir kamionskog prevoza roba ima višestruke karakteristike nad prevozom robe kombijem. Prvenstveno, to je prostor koji se nalazi u kamionima, a i, nema potrebe po nekoliko puta tovariti i istovarati robu, već je dovoljno jednom sve spakovati i preneti. Uz to, kao dodatnu uslugu, nudimo Vam i montažu i demontažu, kao i pakovanje i dizanje sve robe koja se prevozi. Ništa ne prepuštamo slučaju, pa iz tog razloga, sve što prevozimo još dodatno pakujemo u specijalne ambalaže za transport robe. Na taj način osiguravamo robu koja se transportuje kamionima.

I Srbija, ali i inostranstvo

Prevoz kamionom se u našoj agenciji sprovodi i u državi Srbiji, a po potrebi radimo i transport i prevoz robe i u inostranstvo. Putevi i gradovi Srbije su našim vozačima dobro poznata stvar, i uvek se prilagođavaju zadatim uslovima. Isto tako, prevoz kamiona u inostranstvo je kod nas svakodnevna stvar, imamo nekoliko veoma kvalitetnih vozača koji rade samo i isključivo prevoz u zemlje Evrope. Podeljeni su u grupe za određene države, pa ne mora svaki od njih da pamti i uči puteve za svaku zemlju. To su profesionalni vozači, koji se pridržavaju svih pravila saobraćaja, a tokom čitavog prevoza obraćaju maksimalno pažnju na svoj tovar. Nikada nema pretovara u našim kamionima, pošto se to skupo plaća, a mi smo agencija koja strogo vodi računa o svim pravilima, svakoj dokumentaciji. Kad smo kod dokumentacije, treba naglasiti da, tokom prevoza kamionom u inostranstvo, umesto Vas – rešavamo i neophodnu papirlogiju prilikom prelaska granice. To je jako bitno, jer ukoliko biste to sami rešavali, taj proces bi mogao da se uduži i da traje nekoliko dana, pa i nedelje. Zbog toga, naš tim rešava i to, pa prevoz kamionom u inostranstvo se znatno, vremenski, smanjuje. To je dobitak za svakoga, kako za nas, ali tako i za Vas. Roba koju ste nam predali stiže na vreme na novu adresu u novoj državi. Slobodno nam se obratite kako biste dobili dodatne informacije i kako biste se uverili u sve ono što smo napisali. Firma smo koja se godinama unazad bavi poslovanjem prevoza kamionima, a o tome svedoči veliki broj naših zadovoljnih klijenata.