Kombi selidbe

Kombi selidbe 2018-05-12T14:49:52+00:00

U našoj agenciji je moguće izvoditi selidbe putem kombi prevoza. Ovaj tip selidbi spada u jedan od popularnijih vidova izvođenja selidbi, kako na teritoriji naše zemlje, ali i ka inostranstvu. Kombi selidbe je moguće naručiti direktno kod nas, ali možete i putem našeg web site-a da zakažete termin i da vidite šta sve još imamo u ponudi, pošto nam kombi selidbe nisu jedina usluga, a vredi pogledati. Selidbe ne morate sami da radite, ne morate da gubite svoje dragoceno vreme, nego jednostavno angažujete nas, a mi ćemo po veoma pristupačnim cenama da odradimo taj posao onako kako to dolikuje profesionalcima.

Kombi selidbe u Srbiji

Ukoliko nemate previše stvari i robe za selidbu, onaj je ovaj vid, transport robe i stvari kombijem idealno rešenje za Vas. Naravno, i cene se u skladu s tim menjaju, odnosno, cene same variraju kada je u pitanju selidba garsonjere, jednosobnog stana, dvosobnog ili većeg stana. U sve to, je uključena i radna snaga naših radnika, koji će u svakom trenutku biti spremni da Vam pomognu. Kombi selidbe radimo na čitavoj teritoriji Srbije, u bilo kom gradu ili selu. Samo nas nazovite i dogovorićemo se oko svih detalja. A možete i da dođete do nas, gde ćemo Vas, potpuno besplatno, posavetovati kako da se izvede selidba, kako je najekonomičnije i kako je najbrže. Isto tako, postoji i mogućnost da mi dođemo na Vašu adresu, i takođe, potpuno besplatno, izvršimo procenu u vezi toga kolika će biti cena selidba sa tačke A na tačku B.

Međunarodne kombi selidbe

Ovaj tip međunarodnih selidbi koji se sprovodi uz pomoć kombi prevoznih sredstava je malo ređi, ali nije nemoguć i ne predstavlja nam nikakav problem. U skladu s tim šta se, gde se i koliko se seli, možemo, takođe, posao da odradimo na krajnje profesionalan način, kao da je to selidba unutar države. Naravno, kod međunarodnih selidbi postoji nekoliko dodatnih poslova oko sređivanja papirologije, dozvola i carine. Kao i svaki drugi posao vezan za kombi selidbe, i ovaj deo posla ćemo uraditi umesto Vas. Uz Vaša lična dokumenta i Vašu dozvolu, sredićemo svu neophodnu dokumentaciju i papirologiju. Na taj način ćemo ubrzati proces selidbe i Vi ćete se ubrzo naći, sa svom svojom robom i stvarima na novoj adresi u novoj državi. Nemojte da se libite da nas postavljate pitanja. Mi smo tu za Vas i želimo da Vam odgovorimo na sva pitanja, a onda i da odradimo selidbu za Vas. Znamo da su međunarodne selidbe velika odluka, a mi smo tu da Vam u tome pomognemo i da Vam olakšamo čitavu situaciju. Cene su nam povoljne, nismo najjeftiniji, jer je dobro poznato da oni koji su najjeftiniji baš i nisu najkvalitetniji u pružanju svojih usluga. Naša agencija akcenat stvalja na zadovoljstvo svojih klijenata i trudimo se da svaki dogovor ispoštujemo maksimalno kvalitetno. Odaberite nas i videćete zbog čega naša firma radi 365 dana u godini i zbog čega za nas nema praznika gde bismo odmarali. Ozbiljna smo firma koja posluje već dugi niz godina u poslovanju selidbi, a tu, naravno, spadaju i kombi selidbe.