Kartonske kutije za selidbe

Kartonske kutije za selidbe 2018-05-12T19:48:58+00:00

Kartonske kutije za selidbu, ali i same kartonske kutije generalno, počinju sve češće da se koriste u svakodnevicama. Zašto? Plastika i sličnim materijalima je potrebno mnogo vremena da se razgrade nakon bacanja u otpad, dok karton, dobro znamo – lako može da se zapali i za nekoliko sekundi ga nema. Gledamo na budućnost da nam bude svetlija, pa tako i prostor, ekološki prostor, gde smo svaki dan – da nam bude čistiji i zdraviji. Kartonske kutije za selidbe se u našoj firmi koriste redovno, sami smo iz dizajnirali da budu onakve kakve moraju da budu po svim propisanim pravilima, a i da se prilagode stvarima i robi koja se prenosi, prevozi i transportuje.

Kartonske kutije za pakovanje prilikom selidbi

Prilikom selidbi je veoma važno maksimalno obezbediti robu i stvari koje se transportuju. Prilikom prevoza i transporta kod nas, spremili smo Vam kartonske kutije za selidbe raznih veličina, dimenzija i oblika. U prevodu, štagod da je potrebno da se upakuje – mi smo spremni. Kartonske kutije kod nas su visokog kvaliteta izrađene specijalno za transport i selidbe. Znamo koliko su Vam vredne staklene čaše, posude i ostale krhke i lomljive stvarčice koje posedujete, pa smo iz tog razloga spremili i kartonske kutije u koje pakujemo takvu vrstu pribora. Uz kartonske kutije za selidbe, dodatno pakujemo ovakve stvari i u folije, ali i u poznatu puc-puc foliju, koja još više štiti i garantuje da se ništa neće slomiti.

Prevoz u kartonskim kutijama za selidbe

Nakon što spretno upakujemo Vaš skupocen nameštaj, čaše, lomljiv materijal – sledi pakovanje svega toga u naša transportna vozila. U vozilima dodatno posedujemo još jedan sloz kartonskih kutija, pa, ne morati ni za trenutak da se nervirati kako će sve to dospeti na novu adresu. Čak i kamioni i kombiji kojima prevozimo su, takođe, tapacirani, radi dodatne sigurnosti. Takođe, ne bismo Vam preporučili da pakovanje radite sami, pošto naša agencija i za to ima ljude. U uslugu prevoza i selidbe spada i pakovanje i utovar u kamion ili kombi. Mi smo stručna lica, koja pakuju robu po prostorijama, a ne nasumično. Na taj način će biti lakše i istovariti sve na novoj adresi. Pakujemo prostoriju po prostoriju i ne mešamo, na primer, kuhinjski pribor sa priborom koji se nalazi u kupatilu ili dnevnom boravku. Još bismo Vam prepručili da svaku kartonsku kutiju za selidbu obeležite i markerom naznačite šta se nalazi tu, ili da brojevima obeležite, na primer, prostorije. To će Vam znatno olakšati posao, kada budete raspakivali sdržaj kutije nakon selidbe. I u ovom poslu ćemo Vam pomoći, pa će čitav proces selidbe biti ubrzan, biće bez stresa i napetosti, a uz to nećete ništa pomešati. Čitav ovaj posao obavljaju stručni ljudi, profesionalci, koji se bave isključivo poslom selidbi. Od kartonskih kutija za selidbe, pa sve do nove adrese – sve ćemo Vam uraditi i izvršiti po Vašim uputstvima. Obezbeđena Vam je besplatna procena selidbi, a nakon toga je već sve lakše. Postoji i mogućnost samo iznajmljivanja kartonskih kutija za selidbe, a možete i da ih otkupite od nas, pa da Vam kasnije ostanu za budućnost.