Čišćenje podruma

Čišćenje podruma 2018-05-12T18:29:37+00:00

Stare kuće su poznate po podrumima, gde se gomila nepotreban materijal, i to godinama unazad. Svako ko ima kuću, posebno neko ko je vlasnik kuće više decenija, vrlo dobro zna i razume o čemu je reč. Ti podrumi su puni određenih stvari, za koje smo mislili da će nam nekada koristiti ili da će nam jednom zatrebati. Tako, polako, prolaze godine, negde i decenije, pa zaboravljamo šta smo tamo ostavili. Ukoliko ste se odlučiti da sredite i očistite podrum, a teško Vam je da to sami uradite – kontaktirajte nas, a mi ćemo poslati kvalitetne radnike koji će taj posao uraditi umesto Vas.

Izlazak na teren i procena čišćenja podruma

Nešto što je kod nas uvek besplatno i uvek će to i biti – je procena posla koji ćemo obavljati. Ne možemo da naplatimo nešto što se nije uradilo, tj. što nismo uradili. Pre obavljanja svakog posla, šaljemo naše stručnjake koji će precizno odrediti koliko je vremena potrebno da se obavi zadati posao, u ovom slučaju čišćenje podruma. Čišćenje podruma varira od toga koliki je podrum, pošto ako je prostorija mala, taj posao se može uraditi za dosta malo novca, i to u roku od nekoliko sati. Međutim, ukoliko je podrum veći ili ako imate nekoliko njih, čišćenje duže traje i samim tim i cena može da varira ili da raste. Čišćenje podruma obavljamo u saradnji sa Vama, pa sve što je nepotrebno odvozimo, a ono što smatrate da morate da zadržite stavljamo i premeštamo tamo gde nam Vi kažete.

Profesionalno čišćenje podruma, tavana i ostalih prostorija

Pored čišćenja podruma, obavljamo i čišćenje ostalih prostorija gde može da se nagomila mnogo nepotrebnih stvari, robe i nameštaja, kao što su, na primer, tavani. Čišćenje je jedan kompleksan posao, ne može se obaviti u kratkom vremenskom intervalu, posebno ako je prostorija sa većom kvadraturom u pitanju. Čišćenje podruma obavljaju profesionalci, koji čiste podrume i ostale prostorije svakodnevno i to im je primarni posao. Ovo spada u jednu veoma popularnu uslugu, pošto svako ima nešto da sredi, posebno u starijim stambenim prostorijama. Pored samog čišćenja, koje se sastoji od izbacivanja, sređivanja, vraćanja na mesto i prelaska prostorija posebnim sredstvima za čišćenje – obavljamo i otkup starog materijala i nameštaja koji Vam je nepotreban, a mi smatramo da nama može da bude od koristi. Nakon našeg posla, imaćete čist podrum, više mesta za odlaganje drugih stvari koje će Vam jednom, možda, ipak, zatrebati. Zbog toga, pozovite nas da Vam pomognemo u čišćenju podruma, tavana i ostalih prostorija gde odlažete ono što ne koristite svakodnevno. Napomenimo i to da, ova usluga može da Vam bude dostupna širom Srbije. Izlazimo na teren bilo gde i sređujemo Vam podrum. Uz našu pomoć ćete brže i efikasnije izvršiti čitav ovaj, i ne tako jednostavan, posao. Nas možete kontaktirati preko web adrese, putem elektronske pošte, putem telefona, a najbolje je, možda, i da dođete do nas u našu kancelariju. Možete poneti i slike podruma, tavana ili onoga što je potrebno da se sredi i očisti. Spremni smo za nove izazove.